La leishmaniosi fa emmalaltir el 20% dels gossos, poden estar afectats i no manifestar símptomes. Per controlar aquesta malaltia, que pot ser mortal, a més dels collarets anti-mosquits, pipetes i les vacunes, és clau fer analítiques per al diagnòstic precoç.

 

A dia d’avui, les claus per intentar controlar la leishmània són les següents:

- Collars i/o pipetes: eviten o disminueixen el contacte amb el mosquit.

 

- Vacunes: disminueixen el risc per desenvolupar la malaltia. La vacunació prepara les defenses davant del paràsit de la leishmaniosis per si un “mosquit” infectat pica a la mascota.

 

- Evitar dormir a l’aire lliure: especialment en zones endèmiques, si no porten protecció, podria arribar a picar-li més de 100 mosquits cada nit.

 

- Evitar les passejades a les hores de més activitat del “mosquit” (matinades o vespre).

 

- Evitar les zones de risc de contagi com espais amb acumulació de matèria orgànica, ja que son espais de posta d’ous del “mosquit”.

 

Durant el mes de febrer i març a Bestialis, ja que estem molt conscienciats en el benestar animal de les nostres mascotes, fem una CAMPANYA per la DETECCIÓ PRECOÇ de la LEHISMANIA.

 

La prevenció pot salvar-lo. Si vols protegir-lo, t’informem. Fem test ràpids.

 

Visita'ns i coneix tots els productes que comercialitzem per al teu gos o gat. Som especialistes en nutrició i cura animal.

Estem en Carretera de Cambrils, 43 de Riudoms.

Tel. 977.850.776 - 650.285.620