Volem que la teva experiència de compra o visita veterinària sigui inoblidable, però a més volem que sigui segura. Per a això, treballem en mesures de protecció enfront de la COVID-19.

 

Mesures de seguretat i higiene de la nostra botiga:

 

MASCARETES I GEL

Ens encanta veure'ns les cares, però a hores d'ara, hem de conformar-nos amb veure'ns els ulls. Et demanarem que utilitzis mascareta a la nostra botiga i que desinfectes les teves mans a l'entrar amb el gel hidroalcohòlic que tenim a la teva disposició (si ho prefereixes, pots utilitzar els guants d'un sol ús que també et facilitarem).

 

DISTÀNCIA SOCIAL

La nostra botiga és bastant gran, permetent mantenir en tot moment la distància de seguretat. Per presa de mesures i ajustos, et atenem amb mascareta i mans higienitzades.

 

DESINFECCIÓ DIÀRIA DE LA BOTIGA

 

HIGIENITZACIÓ DELS ARTICLES

Els productes que s'adquireixen a la nostra botiga online, es preparen per al seu enviament per nostre personal seguint estrictes mesures de seguretat i higiene i són empaquetats utilitzant guants i màscara.

 

FORMES DE PAGAMENT QUE EVITIN EL CONTACTE

Prioritzem les formes de pagament que evitin el contacte: targeta bancària, Bizum o transferència bancària (si és immediata).

 

Gràcies per la teva col·laboració amb l'ús de màscares i desinfecció de les teves mans en les teves visites a la nostra botiga. Amb el teu compromís, et protegeixes i protegeixes als altres.

Si vols consultar-nos dubtes o que t'assessorem, pots trucar-nos per telèfon estarem encantats d'ajudar-te.